Make the most out of your ingredients
title image

Archief

0 sterren

Empty the Fridge - Congee 2
Congee

Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...

Lees verder
Empty the Frigde - Gingerbug
Gingerbug

Maak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...

Lees verder
Empty the Fridge - Fromage fort.jpg
Fromage fort

Dit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...

Lees verder
Empty the Fridge - Zuurdesembrood
Zuurdesembrood

Heb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...

Lees verder
Empty the Fridge - Zuurdesemstarter
Zuurdesemstarter

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Aangezien we in deze bizarre tijden allemaal veel thuis zijn en openbare plekken zoveel mogelijk vermijden, leek het mij het uitgelezen...

Lees verder
Empty the Fridge - zuurkool
Zuurkool

Maak je eigen zuurkool door een halve kool te fermenteren. Super lekker en gezond!...

Lees verder
Iers sodabrood

Iers sodabrood is mijn nieuwe go to wanneer ik zin heb in vers gebakken brood, maar te lui ben om naar...

Lees verder
Empty the Fridge - Sriracha
Sriracha

Aangezien ik plastic zoveel mogelijk uit mijn keuken probeer te elimineren, maakte ik een zerowaste versie van mijn favoriete Thaïse chilisaus....

Lees verder
Banaan hazelnoot cake

Ik liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...

Lees verder
Ice tea zonder suiker

Met de afgelopen hittegolf was ik op zoek naar een verfrissend drankje. Niet eender welk, want ik houd niet van mierzoete...

Lees verder