Veggieburgers van groentepulp
Ik kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderIk kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderCongee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderMaak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderEind mei, begin juni is de perfecte periode om zelf vlierbloesemsiroop te maken....
Lees verderDit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderDe specerijen die je nodig hebt om een garam masala te maken vind je meestal wel in bulk. Of als je...
Lees verderDe quarantini is een ongewone mix van vodka met het pekelvocht van pompoenpickles, maple syrup en een gekneusd blaadje salie. En...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderHeb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verder[vc_row][vc_column][vc_column_text] Aangezien we in deze bizarre tijden allemaal veel thuis zijn en openbare plekken zoveel mogelijk vermijden, leek het mij het uitgelezen...
Lees verderMaak je eigen zuurkool door een halve kool te fermenteren. Super lekker en gezond!...
Lees verderGebruik het vocht van kikkererwten om deze gemakkelijke vegan mayonaise te maken!...
Lees verderIers sodabrood is mijn nieuwe go to wanneer ik zin heb in vers gebakken brood, maar te lui ben om naar...
Lees verderAangezien ik plastic zoveel mogelijk uit mijn keuken probeer te elimineren, maakte ik een zerowaste versie van mijn favoriete Thaïse chilisaus....
Lees verderNa twee jaar experimenteren, een 30-tal batches en één workshop, mag ik (denk ik) van mezelf zeggen dat ik het azijn...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderCheck mijn recept voor zelfgemaakte hazelnootboter. Lokaal, bio & zerowaste!...
Lees verderDe moestuin aan het huis leverde echter wel wat appels op en er waren massa's bramenstruiken in de buurt. In combinatie...
Lees verderMet de afgelopen hittegolf was ik op zoek naar een verfrissend drankje. Niet eender welk, want ik houd niet van mierzoete...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verder