Make the most out of your ingredients
title image

Ingrediënten

4 redenen waarom het een goed idee is om seizoensgebonden en lokaal te eten

1 1

Verklein je ecologische voetafdruk

2 2

Bespaar

3 3

Ga voor gezond

4 4

Eet gevarieerder

Eet volgens de seizoenen

Ontdek welke groenten en fruit in seizoen tijdens de lente, zomer, herfst en winter.

Lente

De maand van de asperges en rabarber! Zorg dat je ze niet mist, want ze zijn er echt maar even…

lees meer

Zomer

Verwacht je aan een overvloed aan groenten en fruit. Sappige tomaten die eindelijk eens wat smaak hebben, bergen courgettes, bessen, bramen, abrikozen, … Het is er allemaal.

lees meer

Herfst

Tijd voor wortelgroente, stevige soepen en stoofpotjes. Herfst = comfortfood!

lees meer

Winter

Eet zeker genoeg kolen. Ze bevatten van nature veel vitamine D. Ideaal voor de donkere wintermaanden.

lees meer

Seizoensberichten