Zelf pasta maken
Ik ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...
Lees verderIk ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...
Lees verderRieska is het perfecte recept als je een klein overschotje gekookte aardappelen of puree op overschot hebt....
Lees verderHeb je je best gedaan om voor Pasen mooie gekleurde, hardgekookte eitjes te maken en weet je nu niet wat doen...
Lees verderIk ben zelf niet zo'n fervente preparé eter, maar een paar wegen terug liet een vriend mij proeven van de filet...
Lees verderBlijkbaar bevat koffiedrab nog zeer veel voedingsstoffen en dat het zonde zou zijn om deze verloren te laten gaan....
Lees verderDal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...
Lees verderWaarom zelf falafel maken als je gemakkelijk een pakje klaargemaakt in de supermarkt kan kopen?...
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderMijn ultieme tip om restjes boerenkool op te gebruiken? Maak er boerenkool chips van!...
Lees verderGhee: het Indische equivalent van geklaarde boter. Lactose-vrij en met een heerlijk nootachtige smaak...
Lees verderIk ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om...
Lees verderBen je de afvalberg ook zo beu? Probeer dan eens zelf havermelk te maken. Super easy en goedkoop!...
Lees verderMaak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Lees verderHeb je een klein overschotje bloemkool in kaassaus? Niet weggooien, want je kan er deze heerlijke kroketjes van maken. ...
Lees verderMaak zelf azijn van overschotjes rode wijn....
Lees verderMigas, een Portugees restjes-recept obv oudbakken brood en chorizo. ...
Lees verderProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderGebruik restjes mosselen op in deze gemakkelijke pasta met mosselen witte wijn en tomaten. Klaar in 15 minuten!...
Lees verderHeb je al eens een Sangria op basis van witte wijn geprobeerd?...
Lees verder