Er werden geen berichten gevonden.
Ondertussen is de tweede masterclass voor Voedsel is goud ook gelanceerd. Hierin leg ik ju...
Ben je klaar om aan food upcycling te doen en voedselverspilling tegen te gaan? Bekijk hie...
Voor de campagne Voedsel is goud ging ik in samenwerking met de Vlaamse afval intercommuna...
Lees het verhaal in The Preserve Journal over onze magische ontmoeting met de Hans van de ...
Je leert de basis van zelf azijn, mosterd en chilisaus maken en gaat naar huis met handige...
Volgende week donderdag roert Empty the Fridge in de kookpotten bij Stormkop tijdens Zeeb...
27 april 2019 is het zover en gaat er een nieuwe reeks Kraakvers markten van start. ...
Vind je elke week gezond eten op tafel toveren voor jou en je gezin al een uitdaging genoe...
In november en december 2018 kan je Empty the Fridge bijna elke week vinden in Lokaal 25 o...
In september stond ik met een leuk recept voor tropisch verloren brood in het magazine van...
Een paar weken terug kreeg ik een telefoontje van De Humo. Of ik een paar vragen wilde bea...
Probeer jij ook steeds met zoveel mogelijk verse ingrediënten te koken? Maar vergeet je w...
Maandag 16 juli is het zover en geef ik nog eens een workshop bij Smartmat. Deze keer gaan...
Kwestie van het nieuwe jaar vol goede voornemens en met zo min mogelijk voedselverspilling...
Op 23 november 2017 was ik kort te horen op Radio Nostalgie, want Empty the Fridge was dan...
Vanaf nu prijkt er op mijn schouw een trofee voor het meest duurzame kookboek van 2017! Fi...
Tussen vrijdag 3/11 en Zondag 12/11 2017 vind je mij op de boekenberus te Antwerpen!...
Koop je vaak verse ingrediënten, maar gooi je helaas ook vaak een groot deel weg? Wil je ...
Kraakvers #3 @ De Roma, Borgerhout 18/11 van 11u30-13. Prijs: 2 euro pp ...
Voor de frozen Food Day gaf ik aan MNM een boel handige tips om bevroren voeding optimaal ...
Lenteschoonmaak in de koelkast: Heb je een voedselallergie? Houd je ingrediënten en koelk...
Ik ging op bezoek bij Cathérine Vandoorne van De Madammen op Radio 2 en ging aan de slag ...
Op 25 en 26 februari lanceert Dagen Zonder Vlees haar allereerste food festival: “Dagen ...
‘Koken zonder verspilling: het is een uitdaging die ik sinds enkele jaren met plezier el...
Als restjes-expert zette ik mee mijn schouders onder het project NO WASTE - Koelkast in or...
I'm so excited!!! Vanaf februari zal Empty the Fridge er in boekvorm zijn....
Nog één post over het Overschottendiner en dan zwijg ik er (voorlopig) over. Het oversch...
Ik spendeerde een zondag aan de overs van de Dijle om met 14 toffe mensen, restjes en vers...
Net vandaag kreeg ik de pdf versie van een vermelding in Delicious magazine in mijn mailbo...
Vorige week kreeg ik (eindelijk) Happifood 2014 in de bus. Want… Empty the Fridge st...
Op 16 en 17 oktober 2014 gaf voor de allereerste keer een workshop koken met restjes, in h...
Vandaag verscheen er een bericht over Empty the Fridge op nieuwsblad.be! De eerste keer...