Make the most out of your ingredients

Pomme Duchesse

Pomme Duchesse

Empty the fridge - Pomme duchesse

Een klassieker in de Franse keuken!

En perfect om een restje aardappelpuree te verwerken.

Ideaal voor bij een stukje vis, of stoofpotje.

Pomme Duchesse

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 55 minuten
Keuken Frans
Porties 10

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Warm je restje gekookte aardappelen of puree op met een klein beetje melk.
  • Zorg ervoor dat je een fijne puree hebt en klop er vervolgens de boter het losgeklopte ei, peper en zout en de nootmuskaat door.
  • Doe deze luchtige aardappelmassa in een spuitzak.
  • Vet een bakplaat in met een beetje boter en spuit er met de spuitzak torentjes aardappelpuree op.
  • Bak de pommes duchesse gedurende 25 min in een op 200°C voorverwarmde oven.
Recept afdrukken Pin recept
Geen commentaren
Laat een bericht achter
Receptbeoordeling