Zelf garam masala maken
De specerijen die je nodig hebt om een garam masala te maken vind je meestal wel in bulk. Of als je...
Lees verderDe specerijen die je nodig hebt om een garam masala te maken vind je meestal wel in bulk. Of als je...
Lees verderIk ben zelf niet zo'n fervente preparé eter, maar een paar wegen terug liet een vriend mij proeven van de filet...
Lees verderMaak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Lees verderGezonde pindakaas? Lekker vals spelen met een restje pompoen....
Lees verderHeb je een halve pompoen en een restje puree op overschot? Waag je dan eens aan deze Italiaanse gnocchi met een...
Lees verderEen dessert met een restje pasta? Yes, you can!...
Lees verderKlinkt misschien raar, maar toch super lekker. Proberen gewoon!...
Lees verderYoghurt op overschot die nog maar even goed blijft? Maak er deze frisse cake van....
Lees verderEen klassieker in de Franse keuken! En perfect om een restje aardappelpuree te verwerken....
Lees verderEen klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....
Lees verderRestje gekookte bloemkool of bloemkool in kaassaus? Maak er een lekker hapje van of dien deze bloemkool pakketjes op als bijgerecht...
Lees verderNog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap. Lekker, zowel warm als koud....
Lees verder