Make the most out of your ingredients

Archief

peper en zout

Empty the Fridge - Hummus met champignons

Hummus met champignons

Champignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en dan is een hummus de perfecte oplossing om ze niet verloren te laten gaan....

Empty the Fridge - Hartige brood beignets

Hartige brood beignets

Ik ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om niet te delen op de blog!...

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Gerookte zalm spread

Gerookte zalm spread

Heb je nog een paar plakjes gerookte zalm over, maar zo net niet genoeg voor iedereen? Maak er deze super snelle gerookte zalm spread van....

Empty the Fridge - Lente pastasalade met groene groenten en tahini dressing

Lente pastasalade met groene groenten met tahini dressing

Het lenteweer van afgelopen zaterdag vroeg natuurlijk om een picknick in het park met vrienden. En dan mag een lekker slaatjes zoals deze Lente pastasalade met groene groenten en tahini dressing niet ontbreken. Het leuke aan dit recept is dat je je niet strikt aan de onderstaande ingrediëntenlijst...

Empty the Fridge - Bulls eye toast

Bull’s eye toast

Mijn nieuwste ontbijt-ontdekking om sneetjes brood van een dag of 2 oud niet verloren te laten gaan, is deze Bull's eye toast....

Empty the Fridge - Kalkoen Tetrazzini

Kalkoen Tetrazzini

'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en champignons....