Veggieburgers van groentepulp
Ik kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderIk kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderBlijkbaar bevat koffiedrab nog zeer veel voedingsstoffen en dat het zonde zou zijn om deze verloren te laten gaan....
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderMijn ultieme tip om restjes boerenkool op te gebruiken? Maak er boerenkool chips van!...
Lees verderIk ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om...
Lees verderMigas, een Portugees restjes-recept obv oudbakken brood en chorizo. ...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderEen recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar...
Lees verderHeb je nog een paar plakjes gerookte zalm over, maar zo net niet genoeg voor iedereen? Maak er deze super snelle...
Lees verderDe dag oude pistolet, wat doe je ermee?...
Lees verderTeveel salie? Maak er dit lekkere aperitiefhapje van. ...
Lees verderHet lenteweer van afgelopen zaterdag vroeg natuurlijk om een picknick in het park met vrienden. En dan mag een lekker slaatjes zoals deze...
Lees verderEen veggieburger die op vlees lijkt? Hell yeah...
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderMijn nieuwste ontbijt-ontdekking om sneetjes brood van een dag of 2 oud niet verloren te laten gaan, is deze Bull's eye...
Lees verderMijn feestelijk hoofdgerecht voor deel 2 van SPAR challenge...
Lees verder'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en...
Lees verderDé 'quick fix' voor een restje kimchi. 'Behold' kimchi omelet! ...
Lees verder