Gingerbug
Maak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderMaak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderMaak je eigen zuurkool door een halve kool te fermenteren. Super lekker en gezond!...
Lees verderNa twee jaar experimenteren, een 30-tal batches en één workshop, mag ik (denk ik) van mezelf zeggen dat ik het azijn...
Lees verderIk ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...
Lees verderGhee: het Indische equivalent van geklaarde boter. Lactose-vrij en met een heerlijk nootachtige smaak...
Lees verderMaak zelf azijn van overschotjes rode wijn....
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderBen je op zoek naar een picknick recept waar je al je overschotjes beleg in kwijt kan? Muffuletta might just be...
Lees verderHeb je nog wat zwart thee over? Gebruik de warme thee om gedroogde vruchten te weken voor deze kruidige cake....
Lees verderEen veggieburger die op vlees lijkt? Hell yeah...
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderEen eenvoudig recept om restjes witte knolgroenten om te vormen tot een kruidig brood....
Lees verderMijn feestelijk hoofdgerecht voor deel 2 van SPAR challenge...
Lees verderBijna Kerst en dus tijd voor koekjes me dunkt. Linzer koekjes zijn perfect: goud + rood, en ideaal om restjes confituur...
Lees verderEen aantal ingrediënten uit de Sparbag leverden deze heerlijk herfstige lunch op!...
Lees verderNep lemon curd op basis van Imperial vanillepudding. Bijna 'the real deal' en heerlijk tussen een polentataart. ...
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderEen kruidige, droge curry gemaakt van de steeltjes en blaren van een bloemkool....
Lees verderRestje varkensvlees wordt lekker vettige rillette. Een perfect hapje!...
Lees verderMeringue met bessen wordt prima ballerina look-a-like....
Lees verder