Make the most out of your ingredients
title image

Pomme Duchesse

Pomme Duchesse

Empty the fridge - Pomme duchesse

Een klassieker in de Franse keuken!

En perfect om een restje aardappelpuree te verwerken.

Ideaal voor bij een stukje vis, of stoofpotje.
Recept Afdrukken

Pomme Duchesse

Empty the fridge - Pomme duchesse
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Porties
Empty the fridge - Pomme duchesse
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Warm je restje gekookte aardappelen of puree op met een klein beetje melk.
  2. Zorg ervoor dat je een fijne puree hebt en klop er vervolgens de boter het losgeklopte ei, peper en zout en de nootmuskaat door.
  3. Doe deze luchtige aardappelmassa in een spuitzak.
  4. Vet een bakplaat in met een beetje boter en spuit er met de spuitzak torentjes aardappelpuree op.
  5. Bak de pommes duchesse gedurende 25 min in een op 200°C voorverwarmde oven.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: