Pickle van pompoen met appelsien, kardamon en salie
Snelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderMaak je eigen zuurkool door een halve kool te fermenteren. Super lekker en gezond!...
Lees verderHeb je je best gedaan om voor Pasen mooie gekleurde, hardgekookte eitjes te maken en weet je nu niet wat doen...
Lees verderDal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderMigas, een Portugees restjes-recept obv oudbakken brood en chorizo. ...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderEen van de zaligste dingen bij extreem warm weer vind ik een grote plak ijskoude, knapperige watermeloen. Heerlijk fris, een beetje...
Lees verderSambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verderThere's a new rhubarb-kid in town: Rabarber in 't zuur met steranijs en kruidnagel....
Lees verderDe Italiaanse keuken barst van de recepten om niets verloren te laten gaan. Deze Giardiniera (een mengeling van allerhande groenten, gepekeld...
Lees verderKool is één van de wintergroenten bij uitstek en dat heeft een reden, want kolen bevatten van nature veel vitamine D....
Lees verderKnapperige Chioggia bieten met karwijzaad. Heerlijk als side dish bij Aziatische gerechten of gerookte vis....
Lees verderEen kruidige, droge curry gemaakt van de steeltjes en blaren van een bloemkool....
Lees verderEen heerlijke zomerse twist op een Italiaanse klassieker met 'zoodles' in plaats van pasta....
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderGroenten kebabs zijn ideaal om verschillende restjes groenten op te gebruiken en de perfect 'sidedish' voor je barbecue gerechten. Klik snel...
Lees verderNaar mijn groentepakket te oordelen is koolrabi volop in seizoen, want elke week vind ik wel een stuk of 2, 3...
Lees verderEen smeuïge salade zonder mayonaise? Het bestaat!...
Lees verderDe perfecte transitie van koud weer, naar de lente in de vorm van een lauwwarme salade....
Lees verder