Fromage fort
Dit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderDit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderDe moestuin aan het huis leverde echter wel wat appels op en er waren massa's bramenstruiken in de buurt. In combinatie...
Lees verderGhee: het Indische equivalent van geklaarde boter. Lactose-vrij en met een heerlijk nootachtige smaak...
Lees verderDe fastfood van Bretagne en perfect voor allerhande restjes...
Lees verderHeb je een klein overschotje chocoladepudding op overschot? Maak er deze zoete empanada-variante mee....
Lees verderKruidig, zoet, een tikkeltje pikant en perfect voor bij pikante Indische gerechten...
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderBaken met zure melk?! Wel als het op scones aankomt....
Lees verderHardgekookte paaseitjes over? Probeer dan eens dit recept als lunch/brunch....
Lees verderKruimelige koekjes met brie, gerookte ham en een tikkeltje zoet....
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderMijn nieuwste ontbijt-ontdekking om sneetjes brood van een dag of 2 oud niet verloren te laten gaan, is deze Bull's eye...
Lees verderEen eenvoudig recept om restjes witte knolgroenten om te vormen tot een kruidig brood....
Lees verderMijn feestelijk hoofdgerecht voor deel 2 van SPAR challenge...
Lees verder'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en...
Lees verderBijna Kerst en dus tijd voor koekjes me dunkt. Linzer koekjes zijn perfect: goud + rood, en ideaal om restjes confituur...
Lees verderGezonde havermout verstopt in een muffin....
Lees verderBloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in...
Lees verder