Fromage fort
Dit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderDit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderDe moestuin aan het huis leverde echter wel wat appels op en er waren massa's bramenstruiken in de buurt. In combinatie...
Lees verderDe fastfood van Bretagne en perfect voor allerhande restjes...
Lees verderEen mayonaise-achtige saus obv hardgekookte eitjes, mosterd, kappertjes, augurk en wat verse kruiden....
Lees verderRestje varkensvlees wordt lekker vettige rillette. Een perfect hapje!...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderEen restje gratin dauphinois transformeer je in 20 minuten in een romige soep...
Lees verderHeb je last van een herfstdip? Ga dan voor "Comfort in a bowl...
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderAls vervolg op mijn tekort aan restje brood recepten een 'all time classic': De Croque monsieur. ...
Lees verderStaat dat potje ansjovis in olie al een tijdje in je ijskast? Geen nood, ze blijven wel een tijdje goed en...
Lees verderMijn favoriete herfstsalade en eigenlijk super gemakkelijk om te maken. Een restje ontbijtspek wikkel je eenvoudigweg rond een grote homp geitenkaas, die...
Lees verderEen paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...
Lees verderIk slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...
Lees verder'En papilotte' koken ideale manier om met wat restjes groenten uit je ijskast toch nog iets lekkers op tafel te toveren. Denk...
Lees verderEen perfect recept om zowel restjes fruit als groenten te verwerken tot een lekker soort taart. ...
Lees verderEen klassieker in de Franse keuken! En perfect om een restje aardappelpuree te verwerken....
Lees verder