Pomme Duchesse
Maaltijd
Bijgerecht
Keuken
Frans
Moeilijkheidsgraad
Middelmatig
Porties
Prep Tijd
10 à 14
30
minuten
Kook Tijd
25
minuten
Porties
Prep Tijd
10 à 14
30
minuten
Kook Tijd
25
minuten
Ingrediënten
250
gram
aardappel(en)
restje gekookte aardappelen of puree
25
gram
boter
1
ei(eren)
losgeklopt
peper en zout
nootmuskaat
Instructies
Warm je restje gekookte aardappelen of puree op met een klein beetje melk.
Zorg ervoor dat je een fijne puree hebt en klop er vervolgens de boter het losgeklopte ei, peper en zout en de nootmuskaat door.
Doe deze luchtige aardappelmassa in een spuitzak.
Vet een bakplaat in met een beetje boter en spuit er met de spuitzak torentjes aardappelpuree op.
Bak de pommes duchesse gedurende 25 min in een op 200°C voorverwarmde oven.