Veggieburgers van groentepulp
Ik kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderIk kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderHeb je je best gedaan om voor Pasen mooie gekleurde, hardgekookte eitjes te maken en weet je nu niet wat doen...
Lees verderIk ben zelf niet zo'n fervente preparé eter, maar een paar wegen terug liet een vriend mij proeven van de filet...
Lees verderWaarom zelf falafel maken als je gemakkelijk een pakje klaargemaakt in de supermarkt kan kopen?...
Lees verderBen je op zoek naar een picknick recept waar je al je overschotjes beleg in kwijt kan? Muffuletta might just be...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderEen recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar...
Lees verderHeb je hummus op overschot maar meer zin in een warm gerecht? Probeer dan zeker deze vegetarische pasta met hummus! Een...
Lees verderLaat dat restje gehaktbrood niet veloren gaan en maak er spaghettisaus van...
Lees verderWijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verderEen veggieburger die op vlees lijkt? Hell yeah...
Lees verderOosters gekruid stoofpotje met een restje stoofvlees, gember, steranijs en wintergroenten....
Lees verderEen lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...
Lees verderEen aantal ingrediënten uit de Sparbag leverden deze heerlijk herfstige lunch op!...
Lees verderEen hulde aan heerlijk, vlezige tomaten en basilicum....
Lees verderEen kruidige, droge curry gemaakt van de steeltjes en blaren van een bloemkool....
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderBloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderGriekse spread gemaakt van oudbakken brood en viseitjes....
Lees verder