Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Saus

Sauce Gribiche

Een mayonaise-achtige saus obv hardgekookte eitjes, mosterd, kappertjes, augurk en wat verse kruiden....

Lees verder
Empty the fridge - Blauwe kaas dip
Blauwe kaas dip

Ik was 20 vooraleer ik kaas ben beginnen eten, maar sindsdien is mijn kaas-consumptie wel aan de beterhand en durf ik...

Lees verder
Empty the Fridge - Pizzaiola saus
Pizzaiola saus

Ansjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...

Lees verder
Empty the fridge - Kruidenboter
Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...

Lees verder
Empty the fridge - Salsa verde
Salsa verde

Nog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of...

Lees verder
Empty the fridge - Tzatziki
Tzatziki

Een lekker frisse saus die zich dankbaar ontfermt over een halve komkommer die in je ijskast verdwaalde....

Lees verder
Empty the fridge - Kormapasta
Kormapasta

Bij het opkuisen van mijn ijskast kwam ik nog een halve bussel koriander en een stronkje gember tegen. In combinatie met...

Lees verder
Empty the fridge - Kaassaus
Kaassaus

Een klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....

Lees verder
Empty the Fridge - Pesto
Basilicumpesto

Staat dat portie basilicum nu al een tijdje op je vensterbank en beginnen de blaadjes er wat triest bij te hangen? Maak...

Lees verder
Empty the fridge - Rode wijn saus
Rode wijn saus

Ik trek regelmatig een fles wijn open, drink er een glas of 2 van en ben dan de rest van de...

Lees verder