Make the most out of your ingredients
title image

Salsa verde

Salsa verde

Empty the fridge - Salsa verde

Nog een recept voor een sausje waar je een hoop verse kruiden in kan verwerken.

Heerlijk bij een stukje gegrild vlees of vis.

TIP: De saus is het lekkerst als je alle ingrediënten met de hand fijn hakt.

Recept Afdrukken

Salsa verde

Empty the fridge - Salsa verde
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Saus
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
Maaltijd Saus
Keuken Italiaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
Empty the fridge - Salsa verde
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Hak de knoflook, kappertjes, augurken, ansjovis en kruiden fijn en doe ze in een kom.
  2. Voeg de mosterd en wijnazijn toe en roer er vervolgens traag de olijfolie onder.
  3. Kruid naar smaak met peper en zout en voeg indien nodig nog wat extra azijn toe.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: