Make the most out of your ingredients
title image

Kaassaus

Kaassaus

Empty the fridge - Kaassaus

Een klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus.

De ideale basis voor:

Recept Afdrukken

Kaassaus

Empty the fridge - Kaassaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Saus
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Maaltijd Saus
Keuken Frans
Moeilijkheidsgraad Middelmatig
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Empty the fridge - Kaassaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Smelt de boter.
  2. Voeg de bloem toe laat het mengsel zachtjes garen tot het blaast zonder dat het bruin wordt.
  3. Draai het vuur lager voeg de melk toe. Roer constant tot de saus begint te dikken.
  4. Voeg de restjes kaas toe (geraspt) tot deze mooi gesmolten zijn.
  5. Kruid met peper, zout en nootmuskaat naar smaak.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: