Congee
Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderCongee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderDal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...
Lees verderIk ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om...
Lees verderProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Lees verderBenieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderHet lenteweer van afgelopen zaterdag vroeg natuurlijk om een picknick in het park met vrienden. En dan mag een lekker slaatjes zoals deze...
Lees verderMijn feestelijk hoofdgerecht voor deel 2 van SPAR challenge...
Lees verderDé 'quick fix' voor een restje kimchi. 'Behold' kimchi omelet! ...
Lees verderEen aantal ingrediënten uit de Sparbag leverden deze heerlijk herfstige lunch op!...
Lees verderTover een restje eendenborst, komkommer, tortilla's en hoisinsaus in 10 minuten om tot een heerlijk hapje!...
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderZin in koud Het overkomt me zelden, maar bij warm weer heb ik echt geen zin om in de keuken te staan....
Lees verderHeerlijke Aziatische pannenkoeken gevuld met restjes kip, knapperige groenten en verse kruiden...
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderAziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderDe meesten associëren rode kool met wintergerechten, maar eigenlijk is rode kool bijna heel het jaar door van juli tot maart...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderNog eens hoog tijd voor een omelet variante en vandaag leverde mijn ijskast de volgende inspiratie op: een stukje droge chorizo,...
Lees verderEen heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....
Lees verder