Make the most out of your ingredients
title image

Wasabipuree

Wasabipuree

Empty the Fridge - Wasabipuree

Een heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree.

Als je zoals mij bent, heb je ooit het ambitieuze plan gehad om zelf sushi te maken, bijgevolg allerlei ingrediënten in huis gehaald, je niet gerealiseerd hoeveel werk die sushi wel is en nu nog van alles over.

Ligt die tube wasabi sindsdien zielig ergens in een bakje in de ijskast?

Empty the Fridge to the rescue!

Wasabipuree is super lekker bij vis.

TIP: Je kan er eventueel ook wat gekookte erwtjes (of een restje) onder mengen. Dan wordt de puree nog feller van kleur.

(bron beeld: www.shutterstock.com)

Recept Afdrukken

Wasabipuree

Empty the Fridge - Wasabipuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Aziatisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Aziatisch
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Empty the Fridge - Wasabipuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Maak puree zoals je dat normaal zou doen met room, boter en gekruid met peper en zout.
  2. Meng de wasabi met een beetje room en roer deze onder de puree.
  3. Meng de fijngesnipperde pijpajuin erdoor en dien op met je vis of vlees.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: