Vegan mayonaise
Gebruik het vocht van kikkererwten om deze gemakkelijke vegan mayonaise te maken!...
Lees verderGebruik het vocht van kikkererwten om deze gemakkelijke vegan mayonaise te maken!...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderCheck mijn recept voor zelfgemaakte hazelnootboter. Lokaal, bio & zerowaste!...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderIk ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...
Lees verderRieska is het perfecte recept als je een klein overschotje gekookte aardappelen of puree op overschot hebt....
Lees verderHeb je je best gedaan om voor Pasen mooie gekleurde, hardgekookte eitjes te maken en weet je nu niet wat doen...
Lees verderDal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...
Lees verderWaarom zelf falafel maken als je gemakkelijk een pakje klaargemaakt in de supermarkt kan kopen?...
Lees verderBen je de afvalberg ook zo beu? Probeer dan eens zelf havermelk te maken. Super easy en goedkoop!...
Lees verderMaak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Lees verderHeb je een klein overschotje bloemkool in kaassaus? Niet weggooien, want je kan er deze heerlijke kroketjes van maken. ...
Lees verderProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderMaak je voeten sandalen-proof met deze footscrub met zeezout en rozemarijn...
Lees verderOp zoek naar een gezond tussendoortje zonder toegevoegde suikers? Check!...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderTempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....
Lees verderHeb je nog wat zwart thee over? Gebruik de warme thee om gedroogde vruchten te weken voor deze kruidige cake....
Lees verderSambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verder