Make the most out of your ingredients
title image

Archief

water

Empty the Fridge - Congee 2
Congee

Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...

Lees verder
Empty the Frigde - Gingerbug
Gingerbug

Maak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...

Lees verder
Empty the Fridge - Zuurdesembrood
Zuurdesembrood

Heb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...

Lees verder
Empty the Fridge - Sriracha
Sriracha

Aangezien ik plastic zoveel mogelijk uit mijn keuken probeer te elimineren, maakte ik een zerowaste versie van mijn favoriete Thaïse chilisaus....

Lees verder
Banaan hazelnoot cake

Ik liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...

Lees verder
Ice tea zonder suiker

Met de afgelopen hittegolf was ik op zoek naar een verfrissend drankje. Niet eender welk, want ik houd niet van mierzoete...

Lees verder
Empty the Fridge - Tempura
Tempura

Tempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....

Lees verder
Empty the Fridge - Tepache van ananas
Tepache van ananas

Tepache is een gefermenteerde drank gemaakt van de schil en de schil van ananas, op smaak gebracht met bruine suiker en...

Lees verder