Congee
Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderCongee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderMaak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderEind mei, begin juni is de perfecte periode om zelf vlierbloesemsiroop te maken....
Lees verderHeb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verderAangezien ik plastic zoveel mogelijk uit mijn keuken probeer te elimineren, maakte ik een zerowaste versie van mijn favoriete Thaïse chilisaus....
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderMet de afgelopen hittegolf was ik op zoek naar een verfrissend drankje. Niet eender welk, want ik houd niet van mierzoete...
Lees verderBen je de afvalberg ook zo beu? Probeer dan eens zelf havermelk te maken. Super easy en goedkoop!...
Lees verderMaak zelf azijn van overschotjes rode wijn....
Lees verderMigas, een Portugees restjes-recept obv oudbakken brood en chorizo. ...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderEen van de zaligste dingen bij extreem warm weer vind ik een grote plak ijskoude, knapperige watermeloen. Heerlijk fris, een beetje...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderEen remedie tegen droog wintervel met ingrediënten uit de voorraadkast. Yes, you can!...
Lees verderTempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....
Lees verderMijn interpretatie van de old-school vanillepudding met rozijnen en lange vingers....
Lees verderTepache is een gefermenteerde drank gemaakt van de schil en de schil van ananas, op smaak gebracht met bruine suiker en...
Lees verderGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Lees verderVan bijna overrijpe abrikozen kan je dit heerlijk fris soepje van abrikoos maken....
Lees verderGedaan met een karton van 12 brikken de trap op sleuren. Vanaf nu maak je zelf rijstmelk voor een prikje en...
Lees verder