april 30, 2013
Rijsttaart met spinazie en feta
Een hartige rijsttaart met spinazie en feta.
Met een slaatje erbij, de ideale leftover lunch!
Prep Tijd | 20 minuten |
Kook Tijd | 35 minuten |
Porties |
|
|
|
Instructies
- Smelt de boter over een zacht vuur en fruit de fijngesnipperde ajuin gedurende +/- 3 min.
- Roer de bloem, peper en zout erdoor en kook de roux gedurende 1 min.
- Voeg vervolgens de melk onder constant roeren toe tot alle klonters eruit zijn en laat het mengsel lichtjes indikken.
- Verwijder de saus van het vuur en voeg de rijst, feta, ei, eiwitten en spinazie toe.
- Giet het mengsel in een springvorm en sprenkel de geraspte kaas erover.
- Bak de taart gedurende 35 min in een op 180° C voorverwarmde oven tot je een mooie, goudbruine korst bekomt.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.