Veggieburgers van groentepulp
Ik kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderIk kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderHeb je een klein overschotje bloemkool in kaassaus? Niet weggooien, want je kan er deze heerlijke kroketjes van maken. ...
Lees verderEen recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar...
Lees verderEen veggieburger die op vlees lijkt? Hell yeah...
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderKleur op je bord!...
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderNasi goreng zonder rijst? Yep! Met bloemkool-rijst kan het ook....
Lees verderDe meesten associëren rode kool met wintergerechten, maar eigenlijk is rode kool bijna heel het jaar door van juli tot maart...
Lees verderDe grote bos peterselie in mijn ijskast begon er een beetje triestig uit te zien met hier en daar wat gele...
Lees verderDe perfecte soep voor warme dagen gemaakt van een restje rode biet, yoghurt en dille....
Lees verderEen klein restje veldsla - net te weinig voor een slaatje - bracht met op het idee van deze veldslapesto....
Lees verderVoor degenen onder jullie die een moestuin hebben...
Lees verderMaïskolven over van een barbecue of een restje maïs uit blik? Probeer dan eens deze maïskoekjes met verse kruiden....
Lees verderGemaakt met een restje verse spinazie en ideaal voor een gezond ontbijt of misschien om stiekem je kinderen spinazie te doen...
Lees verderBij warm weer, krijg ik altijd zin in watermeloen. Lekker verfrissend als tussendoortje, als licht dessert na een barbecue, in de...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderIk eet minstens 1 keer in de week vegetarisch en heb altijd een heel arsenaal aan groenten in mijn ijskast liggen....
Lees verderEen zondagmiddag en zin in een gezonde lunch leverde een slaatje met deze lekker pittige hummus paprika dressing op....
Lees verderDe combinatie van het frisse, beetje zure van de rode biet, met het zoete van de appel en rozijnen is een...
Lees verder