Veggieburgers van groentepulp
Ik kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderIk kreeg laatst een juicer cadeau. Zalig om verse sapjes te maken, maar het produceert een hoop groentepulp. Veggieburgers to the...
Lees verderIk ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...
Lees verderWaarom zelf falafel maken als je gemakkelijk een pakje klaargemaakt in de supermarkt kan kopen?...
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderMijn ultieme tip om restjes boerenkool op te gebruiken? Maak er boerenkool chips van!...
Lees verderMigas, een Portugees restjes-recept obv oudbakken brood en chorizo. ...
Lees verderProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderGebruik restjes mosselen op in deze gemakkelijke pasta met mosselen witte wijn en tomaten. Klaar in 15 minuten!...
Lees verderBen je op zoek naar een picknick recept waar je al je overschotjes beleg in kwijt kan? Muffuletta might just be...
Lees verderMaak je voeten sandalen-proof met deze footscrub met zeezout en rozemarijn...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderEen remedie tegen droog wintervel met ingrediënten uit de voorraadkast. Yes, you can!...
Lees verderKool is en blijf een grote groente, die je moeilijk op krijgt. Pas nu ben ik er zelf in geslaagd van...
Lees verderIk heb me voorgenomen om dit jaar nog beter te letten op de hoeveelheid verpakkingen die ik in huis haal. Dat...
Lees verderEen recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar...
Lees verderLaat zachte kruiden en vooral hun steeltjes niet langer verloren gaan en maak er deze fluo kruidenolie mee!...
Lees verderBenieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderLaat dat restje gehaktbrood niet veloren gaan en maak er spaghettisaus van...
Lees verderBij deze het perfecte, gooey, cheesey, hapje voor op de barbecue!...
Lees verder