Pastasalade met knolselder, prei en feta
Benieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderBenieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderEen veggieburger die op vlees lijkt? Hell yeah...
Lees verderEen eenvoudig recept om restjes witte knolgroenten om te vormen tot een kruidig brood....
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderDe feta in deze pesto van selderblaren zorgt ervoor dat je zelfs en soort van mayonaise-effect bekomt....
Lees verderEen klein restje veldsla - net te weinig voor een slaatje - bracht met op het idee van deze veldslapesto....
Lees verderBij warm weer, krijg ik altijd zin in watermeloen. Lekker verfrissend als tussendoortje, als licht dessert na een barbecue, in de...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderSpanakopita is een populair Grieks bijgerecht gemaakt van een restje rijst, filodeeg, spinazie en verse kruiden. Oorspronkelijk wordt i.p.v. spinazie eigenlijk...
Lees verderEen hartige rijsttaart met spinazie en feta. Met een slaatje erbij, de ideale leftover lunch!...
Lees verderPasta alla Norma AKA 'Favourite spaghetti' Heerlijk vegetarisch met aubergine, maar nog beter met spekjes of een restje bacon....
Lees verderEen van mijn favoriete tussendoortjes als ik een beetje honger heb en nog een overschotje feta heb liggen. Na een paar dagen...
Lees verderEen geblutste, 1 week oude aubergine, fetakaas en een zelfgemaakt deeg leverden deze lunch op....
Lees verderVoor deze pasta-recyclage bestaan er wel 30 varianten. Hier de Griekse...
Lees verder