Zuurdesem pannenkoeken
Bak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderMaak eens een gezonde versie van kaassaus zonder boter en bloem op basis van knolselder!...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verdereen top restjes wegwegwerker...
Lees verderMijn interpretatie van de old-school vanillepudding met rozijnen en lange vingers....
Lees verderDe fastfood van Bretagne en perfect voor allerhande restjes...
Lees verderKoken met terracotta yoghurtpotjes? Dat was de #zerowaste challenge van deze week, en het is gelukt...
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderBaken met zure melk?! Wel als het op scones aankomt....
Lees verderHardgekookte paaseitjes over? Probeer dan eens dit recept als lunch/brunch....
Lees verderBroodpudding met peperkoek zoals oma die maakte...
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderOp zoek naar een lokaal (zerowaste) alternatief voor ricotta...
Lees verderDe herfst is. Tijd voor pompoen en comfortfood. Bij deze dan ook een super idee om mac & cheese te maken...
Lees verderBij een bezoek aan de 'old-school' lunapark zoals op Coney Island, hoort natuurlijk junkfood....
Lees verderEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderCelebrity Leftovers De komende 5 weken presenteer ik jullie in de reeks Celbrity Leftovers elke week een recept geïnspireerd door een bekend...
Lees verderGezonde havermout verstopt in een muffin....
Lees verder