Zuurdesembrood
Heb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verderHeb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderIk ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...
Lees verderRieska is het perfecte recept als je een klein overschotje gekookte aardappelen of puree op overschot hebt....
Lees verderBlijkbaar bevat koffiedrab nog zeer veel voedingsstoffen en dat het zonde zou zijn om deze verloren te laten gaan....
Lees verderDal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderTempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....
Lees verderIk heb mezelf schuldig gemaakt aan een van de oorzaken die vaak voedselverspilling tot gevolg hebben… je laten verleiden door een...
Lees verderVan bijna overrijpe abrikozen kan je dit heerlijk fris soepje van abrikoos maken....
Lees verderHeb je een klein overschotje chocoladepudding op overschot? Maak er deze zoete empanada-variante mee....
Lees verderKoken met terracotta yoghurtpotjes? Dat was de #zerowaste challenge van deze week, en het is gelukt...
Lees verderTeveel salie? Maak er dit lekkere aperitiefhapje van. ...
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderBaken met zure melk?! Wel als het op scones aankomt....
Lees verderHardgekookte paaseitjes over? Probeer dan eens dit recept als lunch/brunch....
Lees verderKruimelige koekjes met brie, gerookte ham en een tikkeltje zoet....
Lees verder