Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Lunch

Empty the Fridge - Congee 2
Congee

Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...

Lees verder
Empty the Fridge - Vegan prepare 2
Vegan preparé

Ik ben zelf niet zo'n fervente preparé eter, maar een paar wegen terug liet een vriend mij proeven van de filet...

Lees verder
Empty the Fridge - Dal paratha
Dal Paratha

Dal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van...

Lees verder
Empy the Fridge - Jacket potatoes
Jacket potatoes

Jacket potatoes zijn een geweldige 'all-arounder' als het op het opgebruiken van restjes aankomt. Overschotjes-king Heb je wat restjes vlees of vis over?...

Lees verder
Empty the Fridge - Bulls eye toast
Bull’s eye toast

Mijn nieuwste ontbijt-ontdekking om sneetjes brood van een dag of 2 oud niet verloren te laten gaan, is deze Bull's eye...

Lees verder
Empty the Fridge - Ribollita
Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...

Lees verder