Make the most out of your ingredients

Archief

Lunch

Empty the Fridge - Vegan prepare 2

Vegan preparé

Ik ben zelf niet zo'n fervente preparé eter, maar een paar wegen terug liet een vriend mij proeven van de filet americain van de vegetarische slager en ik was verbaasd over hoe hard het qua smaak en textuur leek op 'the real deal'. En zoals...

Empty the Fridge - Dal paratha

Dal Paratha

Dal paratha zijn pannenkoekjes gemaakt van een overschotje dal van linzen, bloem en kruiden. Makkelijk als je snel een soort van flatbread wil maken en super lekker. ...

Empty the Fridge - Lente pastasalade met groene groenten en tahini dressing

Lente pastasalade met groene groenten met tahini dressing

Het lenteweer van afgelopen zaterdag vroeg natuurlijk om een picknick in het park met vrienden. En dan mag een lekker slaatjes zoals deze Lente pastasalade met groene groenten en tahini dressing niet ontbreken. Het leuke aan dit recept is dat je je niet strikt aan de onderstaande ingrediëntenlijst...

Empy the Fridge - Jacket potatoes

Jacket potatoes

Jacket potatoes zijn een geweldige 'all-arounder' als het op het opgebruiken van restjes aankomt. Overschotjes-king Heb je wat restjes vlees of vis over? Een klein beetje van die Chili con carne of Bolognaise saus, maar net niet genoeg voor een volwaardige maaltijd? Dit zijn slechts enkele van...

Empty the Fridge - Bulls eye toast

Bull’s eye toast

Mijn nieuwste ontbijt-ontdekking om sneetjes brood van een dag of 2 oud niet verloren te laten gaan, is deze Bull's eye toast....

Empty the Fridge - Ribollita

Ribollita

Een lekker stevige maaltijdsoep en ideaal om restjes kool te verwerken. ...