10 minuten ‘Peking duck’
Tover een restje eendenborst, komkommer, tortilla's en hoisinsaus in 10 minuten om tot een heerlijk hapje!...
Lees verderTover een restje eendenborst, komkommer, tortilla's en hoisinsaus in 10 minuten om tot een heerlijk hapje!...
Lees verderLittle Italy doet met direct denken aan de maffia, Al Pacino, te dikke, kalende mannen met witte 'marcelekes' een een Italiaanse...
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Lees verderEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Lees verderEen heerlijke zomerse twist op een Italiaanse klassieker met 'zoodles' in plaats van pasta....
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderZin in koud Het overkomt me zelden, maar bij warm weer heb ik echt geen zin om in de keuken te staan....
Lees verderIk combineerde een restje gekookte volkorenpasta met een paar lepeltjes pesto en wat kaas tot een hartige muffin. ...
Lees verderDe perfecte transitie van koud weer, naar de lente in de vorm van een lauwwarme salade....
Lees verderHeerlijke Aziatische pannenkoeken gevuld met restjes kip, knapperige groenten en verse kruiden...
Lees verderMijn nieuwste ontdekking om sneetjes brood van een dag of twee oud op te gebruiken zijn deze hartige broodmuffins....
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderQuiche is een echte 'all-arounder' op het vlak van restjes. Voor dit recept gebruikte ik een halve pompoen, enkele reepjes...
Lees verderEen piadina is een soort van plat brood dat traditioneel meestal belegd wordt met een zachte kaas, gerookte ham en rucola,...
Lees verderAziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...
Lees verderAls vervolg op mijn tekort aan restje brood recepten een 'all time classic': De Croque monsieur. ...
Lees verderIk ben een grote omelet-fan, maar aan frittata heb ik mij om de een of andere reden nog niet zo vaak...
Lees verderDe combinatie van het frisse, beetje zure van de rode biet, met het zoete van de appel en rozijnen is een...
Lees verder