Fromage fort
Dit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderDit recept voor Fromage fort is ideaal voor wanneer je kaas-consumptie nogal aan de hoge kant ligt en je regelmatig kaaskorstjes...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderIk ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om...
Lees verderHeb je een klein overschotje bloemkool in kaassaus? Niet weggooien, want je kan er deze heerlijke kroketjes van maken. ...
Lees verderProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Lees verdera.k.a. Tarte flambée: een echte Empty the Fridge all-arounder...
Lees verderTempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....
Lees verderHeb je nog een paar plakjes gerookte zalm over, maar zo net niet genoeg voor iedereen? Maak er deze super snelle...
Lees verderDe dag oude pistolet, wat doe je ermee?...
Lees verderBij deze het perfecte, gooey, cheesey, hapje voor op de barbecue!...
Lees verderTeveel salie? Maak er dit lekkere aperitiefhapje van. ...
Lees verderDeze kruidige pita chips zijn in 20 minuten klaar en perfect in het gezelschap van een lekkere hummus of dip....
Lees verderGroentecrackers gemaakt van een restje gekookte bloemkool...
Lees verderWijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verderKruimelige koekjes met brie, gerookte ham en een tikkeltje zoet....
Lees verderEen Italiaanse klassieker in een Spaans jasje en het perfecte borrelhapje!...
Lees verderTover een restje eendenborst, komkommer, tortilla's en hoisinsaus in 10 minuten om tot een heerlijk hapje!...
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Lees verder