Congee
Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderCongee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...
Lees verderMaak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderMet de afgelopen hittegolf was ik op zoek naar een verfrissend drankje. Niet eender welk, want ik houd niet van mierzoete...
Lees verderThere's a new rhubarb-kid in town: Rabarber in 't zuur met steranijs en kruidnagel....
Lees verderZelf frisdrank maken? Dit gemberbier is super easy!...
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderEen gekruid, stroperig dessert gemaakt van overschotjes gedroogd fruit...
Lees verderOosters gekruid stoofpotje met een restje stoofvlees, gember, steranijs en wintergroenten....
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderEen kruidige, droge curry gemaakt van de steeltjes en blaren van een bloemkool....
Lees verderBloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderHeerlijke Aziatische pannenkoeken gevuld met restjes kip, knapperige groenten en verse kruiden...
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderAziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...
Lees verderEen hartig recept voor gestoofd rabarber met een varkenskotelet en cidersaus....
Lees verderDeze kruidige Bombay aardappelen maak je gemakkelijk met een restje aardappelen en een hele hoop gemalen kruiden....
Lees verderIk liet me in de supermarkt verleiden door een mooie bokaal glimmende perziken. Eet ik normaal nooit, maar denk dat het...
Lees verder