Wasabipuree
Een heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....
Lees verderEen heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....
Lees verderHalve pakje speculooskoekjes op overschot? Maak er deze super easy, lekkere cheescake van!...
Lees verderVoor chocolate-lovers met een zwak voor rode biet...
Lees verderEen hartige rijsttaart met spinazie en feta. Met een slaatje erbij, de ideale leftover lunch!...
Lees verderEen paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...
Lees verderEen restje pasta dient hier voor de verandering als basis voor een dessert...
Lees verderIk slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...
Lees verderEen restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....
Lees verderMet een paar toevoegingen maak je van je restjes kalkoen een hartige taart voor de dag erop...
Lees verderEen restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis. Of voor een andere keer: Je kan...
Lees verderEen tijdje geleden maakte ik met een restje rode wijn peertjes gestoofd in rode wijn, en natuurlijk had ik er veel...
Lees verderDe Amerikaanse favoriet voor het kwijt geraken van je overrijpe bananen. ...
Lees verderCrumble is een super dankbaar recept voor restjes van fruit (en een zalig comfort-food dessert voor de herfst en winter) Het basis-deeg...
Lees verderEen klassieker in de Franse keuken! En perfect om een restje aardappelpuree te verwerken....
Lees verderEen meloen blijft bij mij meestal voor de helft liggen en na en dag of 2 in de ijskast ziet...
Lees verderWat te doen met een restje appelmoes? Een lekkere cake (ultimate comfortfood)...
Lees verderMaak een lekker tussendoortje van je restjes kip in de vorm van empanadas met kip....
Lees verderRecent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....
Lees verderWentelteefjes, ook wel gekend als verloren of gewonnen brood. Een eenvoudig en lekker ontbijtrecept of 4-uurtje gemaakt van oude sneden (wit)...
Lees verderEen klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....
Lees verder