Make the most out of your ingredients
title image

Archief

boter

Empty the Fridge - Wasabipuree
Wasabipuree

Een heel gemakkelijke tip, maar eentje met een groot wauw-effect: Wasabipuree....

Lees verder
Empty the fridge - Kruidenboter
Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...

Lees verder
Empty the fridge - Crepes Suzette
Crepes suzette

Ik slaag er altijd in om veel te veel appelsienen te kopen, die dan eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Voor als...

Lees verder
Empty the fridge - Aardappelbrood
Aardappelbrood

Een restje puree of gekookte aardappelen, kan je, met wat geduld tijdens het rijzen, omtoveren tot een lekker brood....

Lees verder
Empty the fridge - Cranberry muffins
Cranberry muffins

Een restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis. Of voor een andere keer: Je kan...

Lees verder
Empty the fridge - Appel bosvruchten crumble
Appel bosvruchten crumble

Crumble is een super dankbaar recept voor restjes van fruit (en een zalig comfort-food dessert voor de herfst en winter) Het basis-deeg...

Lees verder
Empty the fridge - Kaastaart
Hartige kaastaart

Recent een kaastafel gegeten en weet je niet wat doen met al die overschotjes? Probeer eens deze hartige kaastaart....

Lees verder
Empty the fridge - Wentelteefjes
Wentelteefjes

Wentelteefjes, ook wel gekend als verloren of gewonnen brood. Een eenvoudig en lekker ontbijtrecept of 4-uurtje gemaakt van oude sneden (wit)...

Lees verder
Empty the fridge - Kaassaus
Kaassaus

Een klassieker om je restjes kaas te verwerken tot een lekkere saus....

Lees verder