Make the most out of your ingredients
title image

Cranberry muffins

Cranberry muffins

Empty the fridge - Cranberry muffins

Een restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis.

Of voor een andere keer: Je kan de muffins gemakkelijk invriezen.

Als je er eentje uit de vriezer haalt, moet je die enkel ontdooien en vervolgens, gewikkeld in aluminiumfolie, gedurende 10 à 15 min, opwarmen in een op 150°C voorverwarmde oven.

Recept Afdrukken

Cranberry muffins

Empty the fridge - Cranberry muffins
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Dessert
Keuken Amerikaans
Moeilijkheidsgraad Kind vriendelijk
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Maaltijd Dessert
Keuken Amerikaans
Moeilijkheidsgraad Kind vriendelijk
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Empty the fridge - Cranberry muffins
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng de bloem met de suiker, het bakpoeder en zout in een grote kom en meng goed door elkaar.
  2. Meng de melk, met de boter, appelsienzeste, vanille, het ei en het restje veenbessensaus goed door elkaar.
  3. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en roer tot alles net met elkaar gemengd is. Het moet een vochtig mengsel zijn.
  4. Schep het mengsel in een ingevette muffin bakvorm of individuele papieren muffin vormpjes.
  5. Bak de muffins gedurende +/- 20 min in een op 200°C voorverwarmde oven. Laat ze vervolgens afkoelen op een grill.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: