Make the most out of your ingredients
title image

Banana bread

Banana bread

De Amerikaanse favoriet voor het kwijt geraken van je overrijpe bananen.

Recept Afdrukken

Banana bread

Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Dessert, Gebak
Keuken Amerikaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Seizoen Herfst
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
brood
Maaltijd Dessert, Gebak
Keuken Amerikaans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Seizoen Herfst
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 60 minuten
Porties
brood
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Meng met een houten lepel de gesmolten boter en de geprakte banaan in een grote kom.
  2. Meng er de suiker, het losgeklopte ei en de vanille onder.
  3. Daarna volgt het bakpoeder en het snuifje zout.
  4. Voeg als laatste de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
  5. Giet het beslag in een ingevette cakevorm en bak gedurende 1 uur in een op 175°C voorverwarmde oven.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: