oktober 30, 2012
Banana bread
De Amerikaanse favoriet voor het kwijt geraken van je overrijpe bananen.
Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 60 minuten |
Porties |
brood
|
|
|
Ingrediënten
- 4 rijpe bana(a)n(en)
- 1/3 tas boter gesmolten
- 1 tas suiker
- 1 ei(eren) geklopt
- 1 TL vanille esscence of 1/2 stokje verse vanille
- 1 TL bakpoeder of soda
- 1 snuifje zout
- 1 1/2 tas bloem
Instructies
- Meng met een houten lepel de gesmolten boter en de geprakte banaan in een grote kom.
- Meng er de suiker, het losgeklopte ei en de vanille onder.
- Daarna volgt het bakpoeder en het snuifje zout.
- Voeg als laatste de bloem toe en meng alles goed door elkaar.
- Giet het beslag in een ingevette cakevorm en bak gedurende 1 uur in een op 175°C voorverwarmde oven.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.