Banaan hazelnoot cake
Ik liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderOp zoek naar een gezond tussendoortje zonder toegevoegde suikers? Check!...
Lees verderIk heb me voorgenomen om dit jaar nog beter te letten op de hoeveelheid verpakkingen die ik in huis haal. Dat...
Lees verderTempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....
Lees verderHeb je nog wat zwart thee over? Gebruik de warme thee om gedroogde vruchten te weken voor deze kruidige cake....
Lees verderIk heb mezelf schuldig gemaakt aan een van de oorzaken die vaak voedselverspilling tot gevolg hebben… je laten verleiden door een...
Lees verderKoken met terracotta yoghurtpotjes? Dat was de #zerowaste challenge van deze week, en het is gelukt...
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderBaken met zure melk?! Wel als het op scones aankomt....
Lees verderBijna Kerst en dus tijd voor koekjes me dunkt. Linzer koekjes zijn perfect: goud + rood, en ideaal om restjes confituur...
Lees verderEen aantal ingrediënten uit de Sparbag leverden deze heerlijk herfstige lunch op!...
Lees verderNep lemon curd op basis van Imperial vanillepudding. Bijna 'the real deal' en heerlijk tussen een polentataart. ...
Lees verderEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Lees verderGezonde havermout verstopt in een muffin....
Lees verderDikke flensjes met karnemelk en appelsiensap. Perfect voor en brunch!...
Lees verderMijn versie van een coq au vin met een Aziatische saus met gember en vijfkruidenpoeder....
Lees verderIk vind het altijd een uitdaging om een gezonde taart te bakken. Mijn meest recente experiment? Vegan griesmeeltaart met pruimen en...
Lees verderVan een restje aardappelen of puree kan je ook een zoet dessert maken: Idaho potato cake!...
Lees verderIk liet me in de supermarkt verleiden door een mooie bokaal glimmende perziken. Eet ik normaal nooit, maar denk dat het...
Lees verder