Make the most out of your ingredients
title image

16/7/2018 – Smartmat Chutney workshop

16/7/2018 – Smartmat Chutney workshop

Empty the Fridge - Chutney workshop smartmat

Maandag 16 juli is het zover en geef ik nog eens een workshop bij Smartmat. Deze keer gaan we aan de slag met chutneys.

Want alle overvloed aan zomerfruit en – groenten mag natuurlijk niet verloren gaan en kan je beter omtoveren tot eenpaar bokalen ‘sticky’ heerlijkheden voor in je voorraadkast. Chutney is de perfecte zoet-zure gezel voor gebakken rijst, een boterham met kaas of pikant Indisch eten. Chutney is de ideale manier ook om seizoensgroenten en -fruit voor langere tijd te bewaren en overschotjes niet verloren te laten gaan.

Wat gaan we doen tijdens de Smartmat chutney workshop?

Tijdens deze workshop experimenteren we met verschillende soorten groenten en fruit, gecombineerd met jouw favoriete specerijen en gedroogd fruit. Je gaat naar huis met een bokaal vol lekkers voor in je voorraadkast!


Eerstvolgend atelier:
 16 juli, 19u -22u
Aantal deelnemers: max. 10
Prijs: €40,- per persoon
Locatie: PAKT, Regine Beerplein 1 bus 207, 2018 Antwerpen
Wat neem je best mee: wat mooie lege confituurbokalen. Wij zorgen voor snijplankjes, messen en schorten!

Inschrijven

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar atelier@smartmat.be. Vermeld in dat mailtje zeker naar welke workshop je komt, met hoeveel personen en op welke datum. Je krijgt dan een mailtje met alle informatie rond betaling en verder praktische afspraken.

Let wel: je inschrijving is pas geldig na betaling!

Meer info

Geen commentaren.
Laat een bericht na: