Make the most out of your ingredients
title image

Empty the Fridge vs. Labeur Local op Dagen zonder Vlees

Empty the Fridge vs. Labeur Local op Dagen zonder Vlees

Op 25 en 26 februari lanceert Dagen Zonder Vlees haar allereerste food festival: “Dagen Zonder Vlees Tafelt”. En Empty the Fridge en Labeur Local doen mee…

Na zes edities van de succesvolle bewustwordingscampagne wordt het tijd om de deelnemers van achter de computer en kookboeken te halen. Dagen Zonder Vlees nodigt je uit om een weekend lang te komen proeven, genieten en inspiratie op te doen voor je aan de uitdaging begint.

Empty the Fridge vs. Labeur Local op Dagen zonder Vlees tafelt

Empty The Fridge en Labeur Local gaan de uitdaging aan met elkaar. Twee koelkasten met een geheime inhoud en één voorraadkast gevuld met lokale producten. Ze hebben dertig minuten de tijd om overschotjes uit de koelkast te combineren met lokale ingrediënten en zullen zo snel mogelijk gezonde, vegetarische gerechten uit hun mouw schudden. Elk restje wordt omgetoverd tot een lokale lekkernij die verre van saai of eentonig is.

Waar en Wanneer?

  • Zondag 26 februari 2017
  • 2 demos om tussen 14 en  18u
  • Felix Pakhuis Antwerpen

Dagen Zonder Vlees food festival

Het eerste Dagen Zonder Vlees food festival toont op toegankelijke en creatieve wijze aan hoe leuk, lekker en simpel vegetarisch eten kan zijn. Een must voor iedereen, oud en jong, die bewust met voedsel en alles daarrond wil omgaan.

Check de website voor meer info! dagenzondervleestafelt.be

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Save

Geen commentaren.
Laat een bericht na: