Make the most out of your ingredients
title image

27/10/2018 Themadag De Pollepel: Creatief koken met restjes

27/10/2018 Themadag De Pollepel: Creatief koken met restjes

27/10/2018 Themadag De Pollepel: Creatief koken met restjes

Probeer jij ook steeds met zoveel mogelijk verse ingrediënten te koken? Maar vergeet je wat er nog vanachter in je koelkast ligt en belandt het dan maar al te vaak in de vuilnisbak? Zou je hier graag bewust mee leren omgaan en zo voedselverspilling tegen gaan?

Creatief koken met restjes

Dan ben je van harte welkom op de 1ste themadag van De Pollepel: Creatief koken met restjes op zaterdag 27 oktober. Samen met Ine van De Pollepel, gaan we leren hoe je creatieve restjes-recepten kan bereiden, volledig aangepast aan wat in jouw koelkast ligt!

We gaan ‘out of the fridge’ leren denken en experimenteren in de keuken! 

Maar voor we de keuken invliegen bezoeken we eerst de biologische zelfoogstboerderij Het Blokhuis in Herk-de-Stad. Hier krijgen we van boer Robby een rondleiding op zijn prachtig terrein. Hij zal ons zijn concept uitleggen, met speciale aandacht voor de seizoenen, ecologisch moestuinieren en verantwoord consumeren. Wie weet nemen we naast inspiratie, ook nog enkele zelf geoogste groenten mee naar de keuken!

Programma van de dag

  • 09u00 – 10u00
    • Afspraak bij boerderij Het Blokhuis
    • Herkkantstraat 31, Herk-de-Stad
  • 10u30 – 13u30
    • Creatief koken met restjes, samen met Jennifer Schleber van Empty the Fridge
    • Zaal d’Erckenteel, Parkstraat in Terkoest (Alken)

Inschrijven

De kostprijs voor deze themadag bedraagt € 45 per persoon.

Wil je je inschrijven? Aarzel dan niet en laat me iets weten via:

Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang!!

Geen commentaren.
Laat een bericht na: