Make the most out of your ingredients
title image

Empty the Fridge verkozen tot meest duurzame kookboek van 2017!

Empty the Fridge verkozen tot meest duurzame kookboek van 2017!

Tromgeroffel!!!! Want Empty the Fridge werd verkozen tot meest duurzame kookboek van 2017!

Afgelopen vrijdag trok ik naar Amsterdam naar de uitreiking van Kookboek van het Jaar, want mijn uitgeverij had Empty the Fridge ingediend als één van de mogelijke kandidaten. En jawel, ik viel nog in de prijzen ook. Natuurlijk niet als beste kookboek van 2017. Die eer was terecht weggelegd voor het vierde boek van The Green kitchen.  Maar ik mocht wel de prijs in de categorie meest duurzame kookboek van 2017 in ontvangst nemen.

Slow Food Youth Network

Slow Food Youth Network, een internationale jongerenbeweging die zich inzet voor een eerlijker en gezonder voedselsysteem koos uit 12 inzendingen de finale winnaar met een eervolle vermelding voor Thuiskomen van Dorien Knockaert.  Nietsvermoedend zat ik op de eerste rij toen ineens Empty the Fridge tot de winnaar voor het Meest duurzame kookboek van 2017 uitgeroepen werd.  Fier als een gieter stond ik daar ineens op het podium.

“Dit boek klopt en ademt duurzaamheid. Het concept geeft een methodiek voor iedereen met hacks (manieren om iets slimmer te doen in minder tijd) ongeacht wat je in huis hebt. Origineel, zo léér je koken én besparen.”

Een leuke erkenning

Ik ben er als het ware ingerold. Het starten van mijn blog en het na 5 jaar schrijven van mijn eerste kookboek gebeurde allemaal een beetje vanzelf en vind het nog elke dag leuk om nieuwe recepten, tips en tricks te verzamelen en zo misschien toch een klein beetje mijn steentje bij te dragen tot het verminderen van voedselverspilling. Fijn om een dergelijke erkenning te krijgen voor een boek waar ik mijn hart en ziel heb ingelegd en 200% achter sta!

Persknipsels

Wil je meer lezen over de Kookboek van het jaar 2017 uitreiking en mijn overwinning in de categorie ‘meest duurzame kookboek van 2017’?

Check dan zeker één van de volgende links:

Geen commentaren.
Laat een bericht na: