Pickle van pompoen met appelsien, kardamon en salie
Snelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderSnelle pickles maak je door groenten in te maken in een mengsel van water, azijn zout, suiker en specerijen. Uitzonderlijk een...
Lees verderHeb je zelf een zuurdesemstarter gefabriceerd? Dan is het nu tijd om aan het bakken te slaan!...
Lees verderMaak je eigen zuurkool door een halve kool te fermenteren. Super lekker en gezond!...
Lees verderIers sodabrood is mijn nieuwe go to wanneer ik zin heb in vers gebakken brood, maar te lui ben om naar...
Lees verderAangezien ik plastic zoveel mogelijk uit mijn keuken probeer te elimineren, maakte ik een zerowaste versie van mijn favoriete Thaïse chilisaus....
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderEen van de zaligste dingen bij extreem warm weer vind ik een grote plak ijskoude, knapperige watermeloen. Heerlijk fris, een beetje...
Lees verderMaak je voeten sandalen-proof met deze footscrub met zeezout en rozemarijn...
Lees verderDe Italiaanse keuken barst van de recepten om niets verloren te laten gaan. Deze Giardiniera (een mengeling van allerhande groenten, gepekeld...
Lees verderLiggen er weeral een paar bananen gespikkeld te wezen op je aanrecht en zijn ze echt té rijp om nog op...
Lees verderOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Lees verderEen van mijn meest recente experimenten om een allegaartje van restjes kruiden en groenten op te gebruiken, zijn deze flatbreads met...
Lees verderEen fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderHeerlijk geroosterde kip met knoflook-dille boter en knolgroenten....
Lees verderBelanden de blaren van een selder bij jou meestal in de GFT-bak? Not anymore! Want je kan er gemakkelijk zelf selderijzout...
Lees verderMijn grote bos rozemarijn om het terras begint er in deze tijd van het jaar altijd wat triestig uit te zien....
Lees verder