Make the most out of your ingredients

Archief

Hoofdgerecht

Empty the Fridge - Risotto met rode kool

Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar handjes fijngesnipperde kool een restje rode wijn op te gebruiken....

Empty the Fridge - Vegetarische pasta met hummus

Vegetarische pasta met hummus

Heb je hummus op overschot maar meer zin in een warm gerecht? Probeer dan zeker deze vegetarische pasta met hummus! Een beetje een vegan Aziatische versie van een pasta Carbonara....

Empy the Fridge - Jacket potatoes

Jacket potatoes

Jacket potatoes zijn een geweldige 'all-arounder' als het op het opgebruiken van restjes aankomt. Overschotjes-king Heb je wat restjes vlees of vis over? Een klein beetje van die Chili con carne of Bolognaise saus, maar net niet genoeg voor een volwaardige maaltijd? Dit zijn slechts enkele van...

Empty the Fridge - Kalkoen Tetrazzini

Kalkoen Tetrazzini

'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en champignons....

Mac and cheese met een restje pompoensoep

De herfst is. Tijd voor pompoen en comfortfood. Bij deze dan ook een super idee om mac & cheese te maken obv een restje pompoensoep! De klassieke Mac & Cheese is vaak een karrenvracht aan bechamelsaus en kaas, maar niet met deze gezonde versie van Mac and...

Empty the Fridge - Paleo kedgeree

Paleo Kedgeree

Bloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in de vorm van Kedgeree....