Make the most out of your ingredients
title image

Archief

Hoofdgerecht

Empty the Fridge - Congee 2
Congee

Congee is de Aziatische comfortfood bij uitstek, die het midden houdt tussen soep en pap. Een congee leent zich perfect om...

Lees verder
Zelf pasta maken

Ik ben altijd te vinden voor een nieuw experiment in de keuken en toen we recent met een boel vrienden op...

Lees verder
Empty the Fridge - Risotto met rode kool
Risotto met rode kool

Een recente aanwinst in mijn recepten om rode kool op te gebruiken is deze vegetarische risotto. Super handig om een paar...

Lees verder
Empy the Fridge - Jacket potatoes
Jacket potatoes

Jacket potatoes zijn een geweldige 'all-arounder' als het op het opgebruiken van restjes aankomt. Overschotjes-king Heb je wat restjes vlees of vis over?...

Lees verder
Empty the Fridge - Kalkoen Tetrazzini
Kalkoen Tetrazzini

'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en...

Lees verder
Empty the Fridge - Paleo kedgeree
Paleo Kedgeree

Bloemkool is en blijft - voor mij althans - een super alternatief voor rijst! Deze keer een Brits Indische versie in...

Lees verder