Make the most out of your ingredients
title image

Rijsttaart met spinazie en feta

Rijsttaart met spinazie en feta

Empty the fridge - Quiche met spianzie en rijst

Een hartige rijsttaart met spinazie en feta.

Met een slaatje erbij, de ideale leftover lunch!

Empty the fridge - Quiche met spianzie en rijst

Rijsttaart met spinazie en feta

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 55 minuten

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Smelt de boter over een zacht vuur en fruit de fijngesnipperde ajuin gedurende +/- 3 min.
  • Roer de bloem, peper en zout erdoor en kook de roux gedurende 1 min.
  • Voeg vervolgens de melk onder constant roeren toe tot alle klonters eruit zijn en laat het mengsel lichtjes indikken.
  • Verwijder de saus van het vuur en voeg de rijst, feta, ei, eiwitten en spinazie toe.
  • Giet het mengsel in een springvorm en sprenkel de geraspte kaas erover.
  • Bak de taart gedurende 35 min in een op 180° C voorverwarmde oven tot je een mooie, goudbruine korst bekomt.
Trefwoord lente, quiche, restje feta, restje spinazie
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
No Comments
Leave a Comment:
Recipe Rating