Banaan hazelnoot cake
Ik liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderBlijkbaar bevat koffiedrab nog zeer veel voedingsstoffen en dat het zonde zou zijn om deze verloren te laten gaan....
Lees verderIk heb mezelf schuldig gemaakt aan een van de oorzaken die vaak voedselverspilling tot gevolg hebben… je laten verleiden door een...
Lees verderGedaan met een karton van 12 brikken de trap op sleuren. Vanaf nu maak je zelf rijstmelk voor een prikje en...
Lees verderBijna Kerst en dus tijd voor koekjes me dunkt. Linzer koekjes zijn perfect: goud + rood, en ideaal om restjes confituur...
Lees verderVoor chocolate-lovers met een zwak voor rode biet...
Lees verderEen restje pasta dient hier voor de verandering als basis voor een dessert...
Lees verderEen restje veenbessensaus wordt een lekker hapje voor bij de thee, de dag na Kerstmis. Of voor een andere keer: Je kan...
Lees verderYoghurt op overschot die nog maar even goed blijft? Maak er deze frisse cake van....
Lees verderDe Amerikaanse favoriet voor het kwijt geraken van je overrijpe bananen. ...
Lees verderNog een kopje rijst over? Probeer eens deze Indische variante op de traditionele rijstepap. Lekker, zowel warm als koud....
Lees verder