Gingerbug
Maak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderMaak je eigen gingerbug als basis voor lekkere probiotische tonics of limonades. Al wat je nodig hebt is gember, water en...
Lees verderIk liet niks verloren gaan en maakte een (bijna vegan) cake met twee erg rijpe bananen, geroosterde hazelnoten, chocolade en een...
Lees verderDe moestuin aan het huis leverde echter wel wat appels op en er waren massa's bramenstruiken in de buurt. In combinatie...
Lees verderBak je zelf zuurdesembrood en heb je altijd zuurdesemstarter over? Maak er deze heerlijke pannenkoekjes van!...
Lees verderHeb je je best gedaan om voor Pasen mooie gekleurde, hardgekookte eitjes te maken en weet je nu niet wat doen...
Lees verderIk ben zelf niet zo'n fervente preparé eter, maar een paar wegen terug liet een vriend mij proeven van de filet...
Lees verderHeb je al eens een Sangria op basis van witte wijn geprobeerd?...
Lees verderEen van de zaligste dingen bij extreem warm weer vind ik een grote plak ijskoude, knapperige watermeloen. Heerlijk fris, een beetje...
Lees verderTempura: een perfect hapje voor wanneer je veel overschotjes groenten in je koelkast hebt liggen....
Lees verderGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Lees verderSambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verderIk heb mezelf schuldig gemaakt aan een van de oorzaken die vaak voedselverspilling tot gevolg hebben… je laten verleiden door een...
Lees verderThere's a new rhubarb-kid in town: Rabarber in 't zuur met steranijs en kruidnagel....
Lees verderKool is één van de wintergroenten bij uitstek en dat heeft een reden, want kolen bevatten van nature veel vitamine D....
Lees verderEen heerlijk dessert recept met restjes pitfruit en bessen....
Lees verderWijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verderKnapperige Chioggia bieten met karwijzaad. Heerlijk als side dish bij Aziatische gerechten of gerookte vis....
Lees verderBroodpudding met peperkoek zoals oma die maakte...
Lees verderNep lemon curd op basis van Imperial vanillepudding. Bijna 'the real deal' en heerlijk tussen een polentataart. ...
Lees verder