Hummus met champignons
Champignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderChampignons durven nogal snel wat bruin of wak te worden als ze al een paar dagen in je koelkast liggen en...
Lees verderProbeer eens deze Muhammara om je voorraad broodkruim op te gebruiken...
Lees verderGebruik restjes mosselen op in deze gemakkelijke pasta met mosselen witte wijn en tomaten. Klaar in 15 minuten!...
Lees verderGooi jij het loof van radijsjes ook altijd weg? Maak er vanaf nu dan dit Oosters getinte tafelzuur mee!...
Lees verderThere's a new rhubarb-kid in town: Rabarber in 't zuur met steranijs en kruidnagel....
Lees verderBenieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderKruidig, zoet, een tikkeltje pikant en perfect voor bij pikante Indische gerechten...
Lees verderWijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verderMijn feestelijk hoofdgerecht voor deel 2 van SPAR challenge...
Lees verderKlinkt dit te gezond? Toch proberen, want wie wil er nu geen 'guilt-free' quiche eten?...
Lees verderDeze Mediterraanse gratin is mijn nieuwe favoriete lunch en perfect voor alle snijbiet uit mijn moestuin weg te werken....
Lees verderKrokant langs buiten, mals van binnen en dat overschotje quinoa is ook alweer op!...
Lees verderEen fris, krokant apertief-hapje gemaakt met restjes?! Ja hoor!...
Lees verderEen Oosterse variante op de klassieke gevulde savooikool rolletjes. ...
Lees verderAziatische leftover soep is een gemakkelijke lunch of lichte avondeten wanneer je veel verschillende groenten en eventueel restjes vlees, vis of...
Lees verderVoor degenen onder jullie die een moestuin hebben...
Lees verderVlees en vis te samen lijkt misschien een wat vreemde combinatie, maar in sommige gevallen kan het echt super geslaagd zijn,...
Lees verderPenne met scampi's in tomatensaus met feta en oregano. Dit is het soort recept dat je altijd kan klaarmaken op voorwaarde...
Lees verderNog eens hoog tijd voor een omelet variante en vandaag leverde mijn ijskast de volgende inspiratie op: een stukje droge chorizo,...
Lees verderEen restje prei, savooikool, spruiten, aardappelen, witloof en spekjes leverden dit lekkere éénpansgerecht op: Wintergroenten met spekjes. ...
Lees verder