februari 11, 2013
Havermout bananen koekjes
De meest gemakkelijk te maken koekjes ooit.
Je krijgt er 3 overrijpe bananen in kwijt en ze zijn nog super healthy ook in vergelijking met normale koekjes.
En win-win-win-situatie lijkt me!
Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 20 minuten |
Porties |
|
|
|
Ingrediënten
- 3 rijpe bana(a)n(en)
- 2 tassen havermout
- 1/2 tas melk
- 1 ei(eren)
- 3 EL honing ik gebruikte agavesiroop
- 1 EL pindakaas
- 2 EL pindanoten of andere noten
- 2 EL dadels (optioneel)
- 1 snuifje zout
- 1/4 el kaneel
Instructies
- Prak de bananen in een kom en meng er vervolgens de havermout, melk en het ei onder.
- Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten erdoor tot je een smeuïge pap bekomt.
- Leg bakpapier op een bakplaat en schep het deeg in hoopjes van +/- 2 EL op.
- Bak de koekjes gedurende 20 min in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Deel dit Recept |
Geen commentaren.