Iers sodabrood
Iers sodabrood is mijn nieuwe go to wanneer ik zin heb in vers gebakken brood, maar te lui ben om naar...
Lees verderIers sodabrood is mijn nieuwe go to wanneer ik zin heb in vers gebakken brood, maar te lui ben om naar...
Lees verderBlijkbaar bevat koffiedrab nog zeer veel voedingsstoffen en dat het zonde zou zijn om deze verloren te laten gaan....
Lees verderEen zoete focaccia gemaakt met blauwe druiven. Perfect als dessert en om geblutste druiven op te gebruiken. ...
Lees verderIk heb me voorgenomen om dit jaar nog beter te letten op de hoeveelheid verpakkingen die ik in huis haal. Dat...
Lees verderMijn interpretatie van de old-school vanillepudding met rozijnen en lange vingers....
Lees verderToevallig nog wat oudbakken brood en een restje kokosmelk op overschot. Ga dan eens voor een tropische versie van de klassieke...
Lees verderLiggen er weeral een paar bananen gespikkeld te wezen op je aanrecht en zijn ze echt té rijp om nog op...
Lees verderBenieuwd welke improvisatie-gerechten ik bereide tijdens de Empty the Fridge battle op Dagen zonder vlees?...
Lees verderHet perfecte Zomerdrankje o.b.v. een restje meloen en rosé wijn...
Lees verderDe Griekse versie van Turks fruit gemaakt van een restje appelsap....
Lees verderKruimelige koekjes met brie, gerookte ham en een tikkeltje zoet....
Lees verderBen je al die Winterse knolgroenten een beetje beu? Dan heb je dit recept nog niet geprobeerd...
Lees verderMijn feestelijk hoofdgerecht voor deel 2 van SPAR challenge...
Lees verderNep lemon curd op basis van Imperial vanillepudding. Bijna 'the real deal' en heerlijk tussen een polentataart. ...
Lees verderOudbakken stokbrood = het perfect slachtoffer voor panzanella Voor het overschottendiner van afgelopen weekend, had ik bij de lokale Turk oudbakken stokbroden...
Lees verderCelebrity Leftovers De komende 5 weken presenteer ik jullie in de reeks Celbrity Leftovers elke week een recept geïnspireerd door een bekend...
Lees verderLees snel verder om te ontdekken waarom je deze gezonde confituur absoluut eens moet proberen!...
Lees verderDikke flensjes met karnemelk en appelsiensap. Perfect voor en brunch!...
Lees verderTransformeer een verrimpelde appel in een lekkere topping voor op salades, boterhammen, desserts en nog veel meer...
Lees verderVele kleintjes maken één groot. Zo ook met de Marokkaanse visballetjes gemaakt van restjes witte vis....
Lees verder