Havermout bananen koekjes
Maaltijd
Gebak
,
Snack
Keuken
Amerikaans
,
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Seizoen
Herfst
Prep Tijd
15
minuten
Kook Tijd
20
minuten
Prep Tijd
15
minuten
Kook Tijd
20
minuten
Ingrediënten
3
rijpe
bana(a)n(en)
2
tassen
havermout
1/2
tas
melk
1
ei(eren)
3
EL
honing
ik gebruikte agavesiroop
1
EL
pindakaas
2
EL
pindanoten
of andere noten
2
EL
dadels
(optioneel)
1
snuifje
zout
1/4
el
kaneel
Instructies
Prak de bananen in een kom en meng er vervolgens de havermout, melk en het ei onder.
Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten erdoor tot je een smeuïge pap bekomt.
Leg bakpapier op een bakplaat en schep het deeg in hoopjes van +/- 2 EL op.
Bak de koekjes gedurende 20 min in een op 180 °C voorverwarmde oven.