Zelfgemaakte falafel
Waarom zelf falafel maken als je gemakkelijk een pakje klaargemaakt in de supermarkt kan kopen?...
Lees verderWaarom zelf falafel maken als je gemakkelijk een pakje klaargemaakt in de supermarkt kan kopen?...
Lees verderIk ben niet zo'n fan van gefrituurd voedsel, maar deze hartige brood beignets zijn toch wel een te lekkere vondst om...
Lees verderHeb je een klein overschotje bloemkool in kaassaus? Niet weggooien, want je kan er deze heerlijke kroketjes van maken. ...
Lees verderSambol is de Srilankeese versie van sambal en ideaal om een bussel peterselie op te gebruiken....
Lees verderLaat zachte kruiden en vooral hun steeltjes niet langer verloren gaan en maak er deze fluo kruidenolie mee!...
Lees verderEen mayonaise-achtige saus obv hardgekookte eitjes, mosterd, kappertjes, augurk en wat verse kruiden....
Lees verderWijnbladeren gevuld met rijst, noten en kruiden....
Lees verder'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en...
Lees verderMix en match twee kopjes rijst met restjes groenten en je tovert snel een overheerlijke vegetarische gratin op tafel....
Lees verderEen fles wijn gekraakt die toch niet helemaal dat was? Bœuf Bourguignon is the answer! ...
Lees verderTrieste basilicum of verlepte peterselie hoef je vanaf nu nooit meer weg te gooien. ...
Lees verderDe grote bos peterselie in mijn ijskast begon er een beetje triestig uit te zien met hier en daar wat gele...
Lees verderHet is nog eens tijd voor een recept waarin je een overschotje pasta kwijt kan. Bijgevolg dus deze super eenvoudige bereiding...
Lees verderAf en toe krijg ik eens heel veel zin in hutsepot of stoemp met savooikool en dan schiet er van die...
Lees verderPangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...
Lees verderAnsjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...
Lees verderEen leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...
Lees verderEen paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...
Lees verderEen kleine berg olijven over van een feestje? Tapenade is the answer!...
Lees verderVaak is de voorverpakte vis die je in de supermarkt koopt net iets teveel. Wat ik dan doe is de rauwe...
Lees verder