Make the most out of your ingredients
title image

Archief

peterselie

Empty the Fridge - Peterselieolie
Peterselieolie

Laat zachte kruiden en vooral hun steeltjes niet langer verloren gaan en maak er deze fluo kruidenolie mee!...

Lees verder
Sauce Gribiche

Een mayonaise-achtige saus obv hardgekookte eitjes, mosterd, kappertjes, augurk en wat verse kruiden....

Lees verder
Empty the Fridge - Kalkoen Tetrazzini
Kalkoen Tetrazzini

'Mental note' voor Kerst en de bergen kalkoen die niet verorberd werden: Kalkoen Tetrazzini! Een romige ovenschotel met kalkoen pasta en...

Lees verder
Empty the fridge - Noedelsoep met kip
Noedelsoep met kip

Het is nog eens tijd voor een recept waarin je een overschotje pasta kwijt kan. Bijgevolg dus deze super eenvoudige bereiding...

Lees verder
Empty the Fridge - Pangratatto
Pangrattato

Pangrattato wordt ook wel Arme mans Parmezaan genoemd. Je bakt oud brood op met wat citroenzeste, knoflook en voegt er verse kruiden...

Lees verder
Empty the Fridge - Pizzaiola saus
Pizzaiola saus

Ansjovisfilet en kappertjes zijn zo 2 van die zaken die eeuwen in mijn ijskast blijven liggen. Maar geen nood, er is een...

Lees verder
Empty the Fridge - Fattoush
Fattoush

Een leftover recept geïnspireerd door mijn laatste reis naar Israël: oudbakken pitabroodjes met frisse groenten en kruiden vormen een heerlijk zomers slaatje!...

Lees verder
Empty the fridge - Kruidenboter
Kruidenboter

Een paar verschillende soorten verse kruiden over? Maak er eens kruidenboter van. Ook gemakkelijk in te vriezen...

Lees verder
Empty the fridge - Tapenade
Tapenade

Een kleine berg olijven over van een feestje? Tapenade is the answer!...

Lees verder