Make the most out of your ingredients
title image

Tapenade

Tapenade

Empty the Fridge - Tapenade

Een kleine berg olijven over van een feestje?

Tapenade is the answer!

Lekker als dip-sausje of op een baguette met wat schapenkaas, zongedroogde tomaten & rucola.

Je kan de tapenade gemakkelijk een dag of 4 in de koelkast bewaren. Met een laagje olijfolie erover, zelfs wat langer.

(bron beeld: Alp Aksoy – shutterstock.com)

Recept Afdrukken

Tapenade

Empty the Fridge - Tapenade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Hapje
Keuken Mediteraans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
Maaltijd Hapje
Keuken Mediteraans
Moeilijkheidsgraad Gemakkelijk
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 5 minuten
Porties
Empty the Fridge - Tapenade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!

Ingrediënten

Instructies

  1. Doe alle ingrediënten in een keukenrobot met een rijkelijke geut olijfolie en mix tot je korrelige massa bekomt.
  2. Afhankelijk van hoe smeuïg je de tapenade wil, kan je nog wat extra olijfolie toevoegen of de tapenade fijner mixen. Maar met wat grove stukjes erin vind ik ze persoonlijk het lekkerst.

Deel dit Recept

Geen commentaren.
Laat een bericht na: