Een kleine berg olijven over van een feestje?
Tapenade is the answer!
Lekker als dip-sausje of op een baguette met wat schapenkaas, zongedroogde tomaten & rucola.
Je kan de tapenade gemakkelijk een dag of 4 in de koelkast bewaren. Met een laagje olijfolie erover, zelfs wat langer.
(bron beeld: Alp Aksoy – shutterstock.com)
Recept Afdrukken
Tapenade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
|
Instructies
Doe alle ingrediënten in een keukenrobot met een rijkelijke geut olijfolie en mix tot je korrelige massa bekomt.
Afhankelijk van hoe smeuïg je de tapenade wil, kan je nog wat extra olijfolie toevoegen of de tapenade fijner mixen. Maar met wat grove stukjes erin vind ik ze persoonlijk het lekkerst.
Geen commentaren.